Aangenaam!


Laten we ons nog even voorstellen: wij zijn de familie de Groot, Joop, Linda, Twan en Kim.

Wij wonen al jaren op Boerderij Zonneveld in Rossum en wij vinden het er heerlijk!
Op onze boerderij hebben wij koeien en kippen. Natuurlijk zijn er ook allerlei andere boerderijdieren te vinden. We wonen in de polder omringt door weilanden, maar we staan ook in twee minuten in Zaltbommel of op de A2. Deze gunstige ligging is ook een belangrijk aspect in onze plannen...

Kim (22 jaar) heeft na haar dipoloma Manager Recreatie op de Rooi Pannen, ook haar associate degree Management Toerisma aan de NHTV afgerond en werkt momenteel bij een soortgelijk bedrijf om ervaring op te doen. 
"Op vakantie gaan en alles wat daarmee te maken heeft, vind ik van jongs af aan ontzettend interessant. Daarnaast vind ik het hartstikke leuk om mensen een fijne tijd te bezorgen. De omgang met mensen maakt me gewoon blij. 

Toen onlangs het woonhuis naast de boerderij gelegen te koop kwam hebben wij niet langer geaarzeld. Dit is een unieke kans om een bed and breakfast, groepsaccommodatie en vergaderaccommodatie te beginnen, waarbij onze boerderij centraal staat. Mensen laten genieten van het boerenleven zoals ik zelf ook altijd doe.

Ons verhaal "Een kijkje in het boerenleven" klik hier.