Het boerderijterras

De kalfjes dartelen speels door het gras. Kinderen spelen verstoppertje met elkaar. Een groepje fietsers geniet van het heerlijke zonnetje.

En jij? Jij geniet op ons zonnige boerderijterras. Je proeft één van onze streekproducten. En daarbij mag  een heerlijk boerderij ijsje of sapje natuurlijk niet ontbreken.

Zie je het al voor je? Dat is namelijk precies hoe het leven van de gasten op Boerderij Zonneveld eruit ziet. Vanaf ons boerderijterras kun je het boerenleven van dichtbij beleven. Je ziet er van alles gebeuren, zonder dat je er zelf onderdeel van hoeft te zijn.

Wanneer je kinderen hebt, kun je vanaf ons terras de kinderen vanaf een afstandje in de gaten houden terwijl ze spelletjes spelen, de kalfjes aaien of met een skelter het boerenerf verkennen.

Het is nooit saai op Boerderij Zonneveld!

Ondertussen serveren we niet alleen de lekkerste dranken, maar ook de beste streekproducten van kleinschalige, lokale leveranciers waar wij mee samenwerken.  De vrije-uitloopeieren van onze eigen kippen zijn natuurlijk ook een echte aanrader. En met een boerderij-ijsje van onze ‘verspillingsboerderij’ maakt je bezoek aan Boerderij Zonneveld helemaal af!

Dagelijks is het zelbediengsterras open voor een ijsje en een drankje.

Voor groepen op afspraak zijn wij dagelijks geopend.