Contact

Heb je vragen, wil je jouw wensen bespreken of reserveren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op  0612577587 (ook WhatsApp) of mailen op info@boerderijzonneveld.nl
Ook kun je het contactformulier hieronder invullen. 

Ons adres is:  Veilingweg 1, 5328JB Rossum (GLD) Op een steenworp vanaf zaltbommel

Stel hier je vraag

De locatie

Boerderij Zonneveld ligt in Rossum, een prachtig lommerrijk dorp naast het historische stadje Zaltbommel. Rossum ligt in de Bommelerwaard. Dit is een streek in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen tussen de rivieren de Waal in het noorden, de Maas in het oosten en zuiden, en de Afgedamde Maas in het westen. De rivieren en het polderlandschap zijn bepalend voor het karakteristieke landschap. 
Het mooie vestingsstadje Zaltbommel en de gezellige dorpen maken het tot een regio waar veel te beleven is.

Bereikbaarheid

Wij zijn goed te bereiken per trein, het station Zaltbommel ligt op 2 kilometer afstand. Met de auto is het enkele minuten rijden vanaf de A2, afslag 17 (Zaltbommel) of afslag 19 (Kerkdriel) naar de boerderij.
De gezellige Brabantse stad 's-Hertogenbosch ligt op 15 km afstand. Boerderij Zonneveld ligt centraal gelegen in Nederland, Amsterdan en Rotterdam 75km, Utrecht, Nijmegen en Eindhoven 45 km.

Openingstijden

Voor groepen op afspraak zijn we dagelijks geopend. 

De zelfbediengskraam met streekproducten en het zelfbediengsterras zijn dagelijks geopend.