Wil je wat ondernemen?

Behalve voor de rust, zijn jullie natuurlijk ook naar Boerderij Zonneveld gekomen om wat te ondernemen. De deuren van onze boerderij zijn altijd geopend voor onze gasten, die zelf ook deel uitmaken van het boerenleven.

Bijvoorbeeld wanneer je onze vrij rondlopende, ietwat ongeduldige kippen voert. Of wanneer je rondsnuffelt in onze stallen, waar iedere dag weer volop bedrijvigheid heerst. En vervolgens samen met je vrienden of familie heerlijk in de tuin ontspant van het prachtige uitzicht over de groene weilanden rondom Boerderij Zonneveld. 

Ook bij de boerderij zijn er leuke activiteiten.  activiteiten bij de boerderij

Van alles te beleven

Ook in de buurt van de boerderij is er echt van alles te beleven. In de nabije omgeving zijn er verschillende culturele uitstapjes mogelijk, kun je rustig rondlopen langs gezellige winkels en terrasjes of ga je er samen met familie op uit om de natuur in al zijn glorie te ontdekken.

Of je kiest samen met je kinderen voor een actiever uitje. Op een klein half uurtje rijden van Boerderij Zonneveld bevindt zich Attractiepark De Efteling of de Beekse Bergen. Daar kun je rondlopen in het sprookjesbos of jezelf naar beneden laten storten in één van de spectaculaire achtbanen.

Jullie kunnen het ook wat simpeler, maar zéker net zo leuk houden. Ga dan bijvoorbeeld naar het dichtbij gelegen Hedel. Daar kun je samen met je kinderen, familie of vrienden boeren golfen: tussen de koeien een hole-in-one proberen te slaan met een klomp aan een stok. Veel boerser kunnen jullie het niet krijgen!

Een overzicht van de activiteiten in de omgeving

Genoeg te doen in de omgeving. Neem  eens een kijkje op de volgende websites:

Uit in de Regio Rivierengebied

Beleef de Bommelerwaard

Visit Brabant

Dagje Den Bosch

Activiteiten in Den Bosch