Blijven jullie slapen?

Je hebt vanmorgen vergaderd in ‘Het achterhuis’, de plek waar vroeger de varkens, kippen en koeien rondliepen. Of bijvoorbeeld een heisessie bijgewoond in één van de weilanden, tussen de koeien.

Kortom, je hebt in en rondom de boerderij uitgebreid kunnen genieten van alles wat het boerenleven te bieden heeft. Of je bent er juist op uit geweest, in de prachtige omgeving waar van alles te doen is.

Na zo’n ontspannen dag zou het natuurlijk zonde zijn om je direct weer terug in de hectiek te storten. Daar hebben we een perfecte oplossing voor. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om met maximaal twaalf personen te overnachten, in onze gezellige, vrijstaande woning naast onze boerderij. In onze drie stijlvolle slaapkamers komen jullie volledig tot rust. Bovendien zijn alle slaapkamers voorzien van een eigen badkamer, dus aan privacy en ruimte voor jezelf geen gebrek.

En ben je met een grotere groep? Geen enkel probleem. Op slechts vijf minuten rij-afstand van boerderij Zonneveld zijn er met 'Hart van Alem', ‘Hotel De Gouden Molen’ in Rossum en ‘Van der Valk Zaltbommel’  drie perfecte locaties om de nacht door te brengen. Voor wat betreft het vervoer hoef je je uiteraard geen zorgen te maken. Net als de overnachting zelf, organiseren wij dat graag voor je.

 

Comfortabel overnachten?

Heb je niet bij ons vergaderd maar wil je wel komen slapen? Op slechts 5 autominuten vanaf de A2 en 2 km van treinstation zaltbommel, bevindt zich onze B&B. Je slaapt  in een ruime, luxe kamer met eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

Geldig buiten het hoogseizoen van zondag t/m donderdag voor € 60,00 per persoon. Toeslag extra personen in dezelfde kamer € 9,50.

Voor slechts € 7,50 maak je je eigen ontbijt klaar. Wij zorgen voor boerenyoghurt, granola (van Instock) ,honing van de locale imker, appeltje van de locale fruitteler, kakelvers eitje van eigen kippen, huisgemaakte jam en beschuit. Uiteraard is er koffie en thee.

Neem vrijblijvend contact op voor andere mogelijkheden om gastvrij en comfortabel gasten of werknemers onder te brengen in de Bommelerwaard!