Groepsactiviteiten

Jullie willen eropuit! Dat kan bij Boerderij Zonneveld natuurlijk zonder problemen.

We bieden zelf een enorm gevarieerd programma aan activiteiten aan, maar ook in de buurt van de boerderij is er van alles te doen.

De Bommelerwaard is bij uitstek geschikt om even lekker uit te waaien en jezelf op te laden, te genieten van het wassende water, het rijke verleden te beleven en de heerlijke streekproducten te proeven.

Kom gauw langs!

Samen met jullie kinderen, bijvoorbeeld. Of juist met je vriendengroep. Boerderij Zonneveld ligt in een omgeving waar je allerlei uitjes kunt ondernemen. En als jullie dan toch bij ons zijn, blijf dan ook overnachten. Dan zorgen wij ervoor dat jullie helemaal niets tekort komen.

Eropuit!

Kids

Dus je komt binnenkort naar Boerderij Zonneveld? Leuk! Maar weet je al wel wat je wil doen? Nee, nog niet? Dan hebben wij misschien nog wel een paar leuke ideeën.

Volwassenen

Rondom de boerderij is van alles te beleven. Een activiteit met je familie of vriendengroep? Of juist samen rustig brunchen? Het kan allemaal.

Alle activiteiten

Jullie willen eropuit! Dat kan bij Boerderij Zonneveld natuurlijk zonder problemen.We bieden een gevarieerd programma aan.