De winkel 

Openingstijden zelfbedieningskraam:  8.00- 20.00 uur

Verkrijgbaar: Eieren, kaas, zuivelproducten, honing en aardappelen. Tevens staan er enkele producten uit de winkel.

Boerderij Zonneveld presenteert met trots: de verspillingsboerderij-winkel! Geen vaste openingstijden.

In onze winkel vind je producten met een verhaal, die bijdragen aan een circulaire samenleving. Ons verrassende assortiment is samengesteld voor zowel consumenten als voor bedrijven.

Denk daarbij aan producten die gemaakt zijn door mensen op afstand van de samenleving. De textielproducten worden gemaakt door Social Factory Elliz in Company uit Zaltbommel. De werknemers van dit bedrijf zijn mensen uit alle hoeken van de samenleving.

Zoals de naam al zegt is er in de verspillingsboerderij-winkel een ruime verzameling aan producten te koop die anders verspild zouden worden. Van jam gemaakt van de pruimen van onze eigen pruimenbomen, tot Pieper- en Bammetjes Bier gemaakt door Instock, een restaurantketen die verspilling van voedsel tegengaat.

Ook granola gemaakt uit bierborstel – het voedzame moutrestant dat overblijft na het brouwen van bier – is bij ons te koop, net als soepen van De Verspillingsfabriek. Zij hebben soepen ontwikkeld van te kleine uien, bobbelige courgettes, kromme komkommers of tomaten met een vlekje, terwijl daar de smaak niets onder te lijden heeft.

Kakelverse eieren, kaas, aardappelen, en nog veel meer.....

Wij vinden niets lekkerder dan een eitje dat kakelvers van één van onze kippen komt.

Uiteraard verkopen we ook onze eieren - heerlijk vers van de kip – bij ons op de boerderij. Bij het eierluikje kun je iedere dag kakelverse, vrije-uitloopeieren kopen en op het erf staat een automaat waar je zelf eieren kun kopen. Al onze eieren worden geproduceerd volgens de IKB-ei en KAT-voorschriften. 
Naast onze eigen eieren verkopen we producten van collega boeren. Een greep uit ons assortiment:

-Kaas van Mijn Kaaskoe

-Aardappelen van Jac. vd Oord

-Honing van imkerij vd Linden

We zijn continu bezig om ons aanbod uit te breiden met mooie, nieuwe producten. Bovendien maken we op maat (kerst)geschenken voor bedrijven.

Wil je een keer binnenlopen in de verspillingsboerderij-winkel? Je bent van harte welkom!