Activiteiten

Je gedachten even de vrije loop laten in de pauze van een lange dag vergaderen? Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De uitgestrekte weilanden van Boerderij Zonneveld bieden ook volop ruimte voor korte vergaderbreaks of inspirerende (teambuilding)activiteiten. 

Graag denken wij met je mee voor vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten. Neem contact met ons op om je wensen door te spreken. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Kip of koe schilderen op doek

Prijs: vanaf €24,95 p.p.
(€30.- incl BTW)
Tijdsduur: 1,5 uur

Een workshop met een kunstwerk als resultaat. Werk samen met je hele afdeling aan een groot kunstwerk of maak gezamenlijk met je groep ieder een eigen schilderij. Bij mooi weer buiten in de wei bij de koeien en/of de kippen. De rust, de ruimte en de groene weilanden zorgen voor genoeg inspiratie. Jullie worden begeleid door een ervaren kunstenaar.

Hippe koe schilderen

Prijs: vanaf €24,95 p.p.
(€30.- incl BTW)
Tijdsduur: ca. 2 uur

Maak je eigen unieke hippe koe. 
Onder begeleiding van een kunstenares  maak je stap voor stap je eigen meesterwerk.

Wil je als bedrijf effectiever samen gaan werken? Samen een veranderingsproces op gang brengen? Kies dan om gezamenlijk of in groepjes een koe te schilderen

XXL Jenga

Prijs: €29.50 per groep (max. 15 personen)
(€35.- incl BTW)
Tijdsduur: ca. 1 uur

Inzicht en tactiek…Haal de stenen uit de toren en plaats deze weer bovenop. Maar bezint eer je begint, want de slimheid overwint! Communiceren, technisch en tactisch inzicht zijn nodig om met jouw team de winst te behalen. Laat een team de toren omvallen, dan wint het andere team de punten. Gaat alles eerlijk… dat houdt de andere partij wel in de gaten.

Bamboe piramide bouwen

Prijs: €29.50 per groep (max. 15 personen)
(€35.- incl BTW)
Tijdsduur: ca. 0.5 uur

Samen werken=samen bouwen. Samenwerken om de hoogste top te behalen. welk team gaat dit lukken?

Boerderij pubquiz

Prijs: €95.- per groep en €1,50 p.p.
(€114.95 incl BTW)
Tijdsduur: ca 1,5 uur

Onder het genot van een hapje en een drankje nemen verschillende teams het tegen elkaar op. De feitenkennis van je collega’s, vrienden of familie is groter dan je denkt…

Het zal je niet verbazen wat het thema van de quiz is: Het boerenleven. Afhankelijk van de groep samenstelling maken we op maat de quiz. Wil je zelf vragen indienen, ook dat is geen probleem.

Voor de winnende groep ligt natuurlijk een leuke prijs klaar.

Rondleiding op de Boerderij

Prijs: €49.95 per groep (max. 15 personen)
(€60.- incl. BTW)
Tijdsduur: ca. 1 uur

Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De koeien worden gemolken met een melkrobot, dit gebeurt  24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze vrije uitloopkippen leggen dagelijks 15.000 eieren.
Het verhaal van een boer en boerin met passie voor hun bedrijf. Alle facetten van het moderne boeren leven worden verteld. Welke kansen zien we, hoe gaan we om met de wet- en regelgeving en hoe sturen wij ons bedrijf aan?

Liever zelf rondlopen op het erf? Ook dit is mogelijk. Volg de gemarkeerde route. Voor €2.50 koop je een boekje met alle informatie en de route over onze boerderij.

Boeren kegelen/bowlen  

Prijs: €19,50 per baan per uur.
(€23,50 incl BTW)
Maximaal 6 personen per baan

Een variant op bowlen en kegelen maar dan lekker buiten in de natuur. Probeer de klompen met de bal om te gooien en houdt zelf de score bij. Lekker ontspannend en actief. Een spel voor jong en oud.

Boeren spelen

Prijsindicatie: vanaf €75,- zonder spel begeleider (€90.- incl BTW) (Maximaal 15 personen)
vanaf €225,- met spel begeleider (€272.50 incl BTW)
Tijdsduur: afhankelijk van het aantal gekozen activiteiten. Ook zeer geschikt voor een korte break tijdens een bijeenkomst.

Bij meer dan 15 personen alleen mogelijk met spelbegeleider. 

Onder begeleiding of op eigen houtje speel je een mix van maximaal vier boerenactiviteiten. De mix bevat verschillende onderdelen zoals reuze jenga, klompenbowlen, hoefijzer werpen, piramide bouwen, reuze mikado en nog veel meer…. 

XXL Tangram

Prijs: €26,50 per groep (max. 15 personen)
(€32,00 incl BTW)
Tijdsduur: 0.5-1 uur

Wie kan het snelst de puzzel oplossen? 
Laat je hersenen kraken en overleg met je team... 

Onder begeleiding van onze partners bieden wij de onderstaande activiteiten aan.

Boogschieten

Prijsindicatie:
€325,- t/m 15 personen (€395,- incl BTW)
€20.- voor iedere persoon extra (€24.20 excl BTW)
Tijdsduur: ca. 1.5 uur

Boogschieten is een van de oudste olympische sport.  In de vroegere olympische jaren werd op bewegende doelen geschoten, tegenwoordig op een rond bord met een ‘roos’, het middelpunt. De instructeurs geven aanwijzingen en helpen de schiethouding van de schutter te verbeteren. Na de oefensessie begint de wedstrijd.

Highland games

Prijsindicatie:
€325,- t/m 15 personen (€395,- incl BTW)
€20.- voor iedere persoon extra. (€24,20 incl. BTW)
Tijsduur: ca. 1.5 uur

De Highland games bestaat uit 19e-eeuwse traditionele spelen uit de hooglanden van Schotland. In teams wordt er tegen elkaar gespeeld waarbij kracht, tactiek en behendigheid centraal staan. Daarbij gaat iedereen gekleed in de Schotse kledij met kilt. Pomp je spierballen op en ga de strijd met elkaar aan!

Teambuilding / samenwerkingsspellen

Prijsindicatie:
€325.- t/m 15 personen (€395,- incl BTW)
€20,- voor iedere persoon extra (€24.20 incl. BTW)
Tijdsduur: ca. 1,5 uur

Een standaardpakket teambuilding bestaat uit een combinatie van maximaal vier activiteiten. Alle teambuilding groepsactiviteiten draaien om samenwerken, samen denken en plezier maken !

Katapult bouwen, irrigatiespel, samenwerkenigsopdrachten en bamboetorenbouwen

Workhop Schapendrijven

Prijsindicatie:
voor 20 personen €55.- p.p. (€66,55 incl BTW)
voor 40 personen €37.50 p.p. (€45.75 incl BTW)
Tijdsduur: 1.5 uur

Een originele teambuildingsactiviteit, heerlijk buiten in de natuur.
Tijdens de Workshop Schapendrijven krijg je op ludieke wijze inzicht in je eigen gedrag en dat van jouw team. De schapen vormen hierin de spiegel. Afhankelijk van de doelstelling van uw bijeenkomst kunnen thema’s als samenwerking, communicatie,
leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie centraal staan. Met mooie metaforen leggen jullie de link naar jullie team. De workshop brengt u inzicht, inspiratie maar ook energie!

Buiten Koken

prijsindicatie:
voor 20 personen €69.- (€75.- incl btw)

Hup naar buiten! Koken met seizoensproducten uit de streek.
Zelf hout hakken, vuur aanhouden en koken. En natuurlijk samen opeten.

Laat je verassen wat het seizoen te bieden heeft.

De professionele instructeurs zorgen voor de begeleiding. Zij kijken goed naar de deelnemers en hun mogelijkheden en ze bepalen de veiligheidsgrenzen. Natuurlijk zijn het ook animators en zo zorgen ze voor een veilig maar vooral ook leuk en gezellig verloop van het programma.

 We bieden nog veel meer activiteiten aan, zoals schermen, muziek maken, breakin box en VR-reality.