Komen jullie teambuilden?

Wil je even je gedachten de vrije loop laten in de pauze van een lange dag vergaderen op of rondom het boerenerf? Combineer je bijeenkomst dan bijvoorbeeld eens met een rondleiding over de boerderij. In de stallen, op de weilanden en op het erf kom je ogen en oren tekort. Een kijkje nemen bij de kippen en ze zelf voeren; dat kan allemaal!

Ontspannen op en rondom de boerderij

Ook op en rondom de boerderij zelf kun je heerlijk ontspannen.  Er is een speelweide waar spelletjes kunnen worden gedaan, maar ook het organiseren van een barbecue of een heerlijke picknick in de wei behoren tot de mogelijkheden. De uitgestrekte weilanden van Boerderij Zonneveld bieden volop ruimte voor korte vergaderbreaks. Lees bijvoorbeeld een boek in een van de zitjes in de rustgevende tuin. Vol in het zonnetje of juist wat meer teruggetrokken, rustig in een beschut hoekje.

Activiteiten op de boerderij

Ook wanneer je niet komt vergaderen, kun je bij ons inspirerende (teambuilding)activiteiten ondernemen. Of een feestje vieren met je bedrijf. Een kerstborrel, een jubileum, een verjaardag; bij Boerderij Zonneveld staan we graag voor je klaar.

En wil je jullie dagje op de boerderij graag combineren met één of meerdere activiteiten in of rondom de Bommelerwaard? Dan kunnen wij dat zonder problemen organiseren.  

Wil je meer weten over teambuilden op onze boerderij? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!