Blijf je eten?

Ontbijten met een kakelvers eitje op een bruine boterham en een heerlijk glas melk. Lunchen met verse streekproducten op een prachtig boerderijterras. Picknicken in het weiland, terwijl de koeien rustig in het gras staan de grazen. Barbecueën in een riante, landelijke tuin. Een heerlijke zomeravond met een Italiaans tintje: genieten van de beste wijnen en pastasalades.

Genieten

Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan kunnen we je aanraden om tijdens je verblijf ook te blijven eten op Boerderij Zonneveld. Na of tijdens een dag op of rondom de boerderij is het heerlijk om eens rustig te gaan zitten en te genieten van al het lekkers dat wij en de kleinschalige, lokale leveranciers waar wij mee samenwerken, te bieden hebben. Van vrije-uitloopeieren van onze eigen kippen tot en met de wijen geselecteerd door wijnkoperij Luuc van Boort; we hebben echt voor ieder wat wils.

En mocht je liever zelf het heft in handen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. We beschikken over een ruime keuken, waar je zelf in kunt koken. De keuken is van alle gemakken voorzien, kortom; alle ruimte en mogelijkheden om de innerlijke chef-kok in je naar boven te laten komen. (Dit kan aleen bij ruimte De Huiskamer)