De locatie:

Boerderij Zonneveld ligt in Rossum, een prachtig lommerrijk dorp naast het historische stadje Zaltbommel. Rossum ligt in de Bommelerwaard. Dit is een streek in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen tussen de rivieren de Waal in het noorden, de Maas in het oosten en zuiden, en de Afgedamde Maas in het westen. De rivieren en het polderlandschap zijn bepalend voor het karakteristieke landschap. 
Het mooie vestingsstadje Zaltbommel en de gezellige dorpen maken het tot een regio waar veel te beleven is.
Veel boeren in de omgeving verzorgen leuke recreatieve activiteiten op de boerderij. Kijk maar eens bij omgeving om te zien wat er allemaal te doen is.

Bereikbaarheid:

Zonneveld is goed te bereiken per trein, het station Zaltbommel ligt op 2 kilometer afstand. Wij hebben een haal- en brengservice van en naar het station. Met de auto is het enkele minuten rijden vanaf de A2, afslag 17 (Zaltbommel) of afslag 19 (Kerkdriel) naar de boerderij.
De gezellige Brabantse stad 's-Hertogenbosch ligt op 15 km afstand. Boerderij Zonneveld ligt centraal gelegen in Nederland, Amsterdan en Rotterdam 75km, Utrecht, Nijmegen en Eindhoven 45 km.

Contact:

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0418514253 en 0612577587 of via de email info@boerderijzonneveld.nl.
Je vragen kun je natuurlijk ook stellen middels onderstaand formulier.

contact formular