Ontmoeten

Een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm. Bij Boerderij Zonneveld ben je verzekerd  van rust en ruimte. De ruimte is huiselijk, sfeervol ingericht en heeft een prachtig uitzicht op de omliggende weilanden. Bij mooi weer kun je genieten van een plekje buiten op het terras  of in het weiland tussen de koeien.

Boerderij Zonneveld is  ook geschikt voor coaching gesprekken, interviews, persoonlijke training, therapiesessies en andere typen van vertrouwelijke gesprekken. Je kunt hiervoor plaats nemen in de zithoek rondom de sfeerkachel. Je cliënten ontvang je in een rustige, ongestoorde omgeving op een neutraal terrein. De accommodatie is hiervoor per uur te huur.

Onze locatie heeft geen grote zaal tot haar beschikking, maar vooral een knusse en gezellige ruimte midden in de natuur. Wij houden van een persoonlijke benadering en een kleinschalige sfeer. De prijs van de  ruimte zal jullie ook aangenaam verrassen! Voor bijeenkomsten tot 12 personen is het de ideale locatie.

Zelfverzorging of liever een arrangement?

Je kunt kiezen voor allerlei manieren van catering, van zelfverzorgend tot het laten verzorgen van de gehele catering. In de volledige ingerichte keuken kun je desgewenst zelf je koffie en thee maken. Je kunt hier met de groep koken, een kookworkshop volgen of een kok laten komen die heerlijk voor je groep gaat koken.

Een flipover, wifi en een beeldscherm  zijn gratis beschikbaar.