Kom slapen!

Wil je komen slapen? Wil je alles nog even op een rijtje?

Klik dan hier: Groepsaccommodatie


In de maanden oktober tot en met januari (met uitzondering van de vakantieperiode) kunt u met korting genieten van ons riante vakantiehuis. Boek nu een midweek voor minimaal 6 personen voor slechts €20.- per persoon per dag. U verblijft 5 dagen, van maandag t/m vrijdag in ons vakantiehuis met uw eigen gezelschap. U maakt gebruikt van alle faciliteiten. 

Informeer snel naar de beschikbare data! Komt u met minder personen of wilt u korter verblijven, informeer naar de voordelige tarieven. We maken een prijs op maat.

Voor € 10.- per persoon per dag kunt u een heerlijke ontbijt-box bestellen. De ontbijtbox is gevuld met heerlijke streekproducten. Een box vol met boerderij zuivelproducten, brood van de warme bakker, fruit en sap van de telers uit de buurt, koffie en thee, broodbeleg en natuurlijk eieren van onze eigen kippen. Je maakt hiermee zelf een stevig boerenontbijt. En wat je over hebt... hiervan maakt je een lunchpakketje. 

Voor boekingen en informatie mail dan naar info@boerderijzonneveld.nl of bel ons op telefoonnummer 0418-514253 of 0612577587. 


Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.Voordelig genieten van het boerenleven!