Betalen

Bij een reservering ontvangt u een digitale bevestiging met factuur. Hierop staat vermeld hoeveel je dient te betalen, en waar je dit naartoe kunt overmaken.

Wij vragen u bij een reservering een aanbetaling te doen van 50%. Zodra deze aanbetaling binnen 10 dagen na de boekingsdatum op onze rekening staat, is de boeking definitief. Het restantbedrag reken je dan contant af bij aankomst of zorgt ervoor dat het restantbedrag 1 dag voor aankomst op onze rekening staat.

Je kan er ook voor kiezen om de totale verblijfskosten in één keer aan Boerderij Zonneveld  over te maken.

Het voorschot of de totale verblijfskosten dienen te worden overgemaakt naar onze rekening op nummer:  NL69RABO0374394466

Indien je de de totale verblijfskosten niet in één keer Boerderij Zonneveld hebt overgemaakt, dien je het openstaand bedrag voor of bij aankomst te voldoen. Dit kan uitsluitend per bank of contant. Er is geen PIN aanwezig.

 

Annulering

Het annuleren van een reservering is kosteloos mogelijk tot 1 maand voor de aankomstdag. Bij een annulering binnen één maand zijn wij genoodzaakt om 50 % van het reserveringsbedrag te berekenen. Annuleren binnen 24 uur van te voren of een ‘no show’ wordt met het volledig bedrag doorberekend.