Contact

Heb je vragen, wil je jouw wensen bespreken of reserveren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0418-514253 of 06-12577587 (ook WhatsApp) of mailen op info@boerderijzonneveld.nl
Ook kun je het contactformulier hieronder invullen. 

Ons adres is:  Veilingweg 1, 5328JB Rossum (GLD) Op een steenworp vanaf zaltbommel

Stel hier je vraag

Openingstijden boerderijwinkel:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13.30 - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

In de winkel van Boerderij Zonneveld kun je verse producten kopen zoals, kakelverse eieren, kaas, aardappelen en meer.. allemaal uit eigen regio.

Voor groepen op reservering zijn wij dagelijks geopend. 

De locatie

Boerderij Zonneveld ligt in Rossum, een prachtig lommerrijk dorp naast het historische stadje Zaltbommel. Rossum ligt in de Bommelerwaard. Dit is een streek in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen tussen de rivieren de Waal in het noorden, de Maas in het oosten en zuiden, en de Afgedamde Maas in het westen. De rivieren en het polderlandschap zijn bepalend voor het karakteristieke landschap. 
Het mooie vestingsstadje Zaltbommel en de gezellige dorpen maken het tot een regio waar veel te beleven is.
Veel boeren in de omgeving verzorgen leuke recreatieve activiteiten op de boerderij. Kijk maar eens bij alle activiteiten om te zien wat er allemaal te doen is.

Bereikbaarheid

Wij zijn goed te bereiken per trein, het station Zaltbommel ligt op 2 kilometer afstand. Wij hebben een haal- en brengservice van en naar het station. Met de auto is het enkele minuten rijden vanaf de A2, afslag 17 (Zaltbommel) of afslag 19 (Kerkdriel) naar de boerderij.
De gezellige Brabantse stad 's-Hertogenbosch ligt op 15 km afstand. Boerderij Zonneveld ligt centraal gelegen in Nederland, Amsterdan en Rotterdam 75km, Utrecht, Nijmegen en Eindhoven 45 km.