Slapen op een boerderij!Bij boerderij Zonneveld logeer je in een gezellig vrijstaand huis naast de boerderij. Het huis is van alle gemakken voorzien: een riante woonkeuken, een woonkamer met een weids en vrij uitzicht over de landerijen en een heerlijke tuin. Alles is recent vernieuwd en heeft een frisse en landelijke uitstraling.

Daarnaast heeft de boerderij je hartstikke veel fijne faciliteiten te bieden. We noemen ze even:

- Er is een afsluitbare garage aanwezig
- We verzorgen een ontbijtbox gevuld met streekprodukten
- Het is mogelijk om fietsen te huren (op aanvraag)
- We hebben verschillende zitjes in de tuin met een leuk tuinhuisje
- Om heerlijk te ontspannen kun je naar onze speelweide voor een potje voetbal of volleybal
- Ophaalservice vanaf het station in Zaltbommel
- BBQ voorzieningen
- Paardenstalling op aanvraag

Onze groepsaccommodatie heeft drie ruime slaapkamers en allemaal zijn ze voorzien van een eigen luxe badkamer met sanitair.

De kamers:

Kamer 1 De Weide

Dit is een prachtige kamer met uitzicht over het platteland. Deze kamer bevindt zich op de begane grond. Hier kun je met twee personen heerlijk in vertoeven. Een kinderbedje kan nog worden bijgeplaatst.

Kamer 2 Veldzicht

Op de 1e verdieping vind je kamer Veldzicht. Deze kamer heeft een grote dakkapel met een prachtig uitzicht op de Bommelerwaardse polder. Deze ruime kamer biedt plaats aan vier volwassenen.  

Kamer 3 De akker

Ons paradepaardje: de zeer grote en luxe kamer op 1e verdieping is van alle gemakken voorzien en heeft natuurlijk ook een prachtig uitzicht. In deze kamer kun je met vier volwassenen goed verblijven en er kan zelfs nog een kinderbedje bij. Op deze kamer is ook nog een bedstee aanwezig.


Meer informatie over onze kamers vind je hier.