Vrije tijd

Je hebt een behoorlijk drukke en hectische tijd achter de rug. En bent nodig toe aan een paar dagen op Boerderij Zonneveld in het pittoreske Rossum. Maar daar wil je dan natuurlijk wel met volle teugen van genieten.

Het was vanochtend nog wel een flinke onderneming, want heb je nu wel écht alles bij je? Heb je wel de juiste route gepland? En ben je écht niet vergeten het automatische antwoord op je werk-e-mail in te stellen?

Je controleert het nog een allerlaatste keer. Stapt in de auto. En opeens sta je er. Boerderij Zonneveld lacht je toe.

Je bent op het platteland. En dat merk je aan alles. De koeien loeien rustig, terwijl ze tevreden in het weiland grazen. Je kijkt uit over de groene graslanden terwijl de familie De Groot je van harte welkom heet. De zorgen van vanochtend verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je moet even helemaal niets meer.

Ont-moeten, noemen we dat. De dagelijkse hectiek ontvluchten. Terwijl je met volle teugen geniet van het púre boerenleven op onze boerderij.

Bij Boerderij Zonneveld geniet je van het púre leven!

Blijf je slapen?

Langzaam maar zeker gaan je ogen open. Je wordt wakker. Niet door verkeer dat met een noodgang voorbijraast, maar door een zonnestraal die door een kiertje tussen de gordijnen naar binnen valt.

Blijf je eten?

Ontbijten met een kakelvers eitje op een bruine boterham en een heerlijk glas melk. Lunchen met verse streekproducten op het prachtig terras. Picknicken in het weiland, terwijl de koeien rustig in het gras staan de grazen. Barbecueën in een riante, landelijke tuin.

Wil je wat ondernemen?

Behalve voor de rust, zijn jullie natuurlijk ook naar Boerderij Zonneveld gekomen om wat te ondernemen. De deuren van onze boerderij zijn altijd geopend voor onze gasten, die zelf ook deel uitmaken van het boerenleven.