Komen jullie vergaderen?

Brainstormen terwijl het gras onder je voeten kriebelt. Dat is bij Boerderij Zonneveld de normaalste zaak van de wereld. Bij ons is niets te gek om je net dat extra beetje inspiratie tijdens je vergadering te bieden. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s een memorabele dag beleven.

De vergaderruimtes

Neem plaats in één van onze drie vergaderruimtes. ‘De Huiskamer’ - het voormalige woonhuis van opa en oma – is omgetoverd tot een inspirerende ontmoetingsruimte met compleet ingerichte keuken en beschikt over een eigen oprit, parkeerterrein en tuin. In ‘De Deel’ bevind je je op de plaats waar de boer met paard en wagen vroeger het hooi aan het lossen was en in ‘Het Achterhuis’ stonden vroeger de varkens, kippen en koeien. De ruimtes zijn voor een dagdeel of een hele dag te huren. Daarnaast zijn er sub ruimtes in de hooischuur of een stretchtent.

Behalve voor vergaderingen, heisessies en trainingen, is Boerderij Zonneveld ook een toplocatie voor coachingsgesprekken, interviews, persoonlijke training, therapiesessies en andere soorten vertrouwelijke gesprekken. Neem plaats in de zithoek rondom de sfeerkachel, waar je cliënten ontvangt in een rustige, ongestoorde omgeving op een neutraal terrein. Met diezelfde persoonlijke en gemoedelijke sfeer waar wij bij Boerderij Zonneveld van houden.

Vergader-arrangementen

We bieden verschillende vergader-arrangementen aan, waarbij onbeperkte koffie en thee voor ons niet meer dan vanzelfsprekend zijn. We werken voor die arrangementen uitsluitend met verse producten en zoveel mogelijk streekproducten. Ontbijt, lunch, een 4-uurtje, een zakenborrel of een dinerbuffet worden vers voor je bereid.

En daarvan geniet je natuurlijk nóg meer met een bijpassend wijntje. Samen met wijnkoperij Luuc van Boort zijn de lekkerste wijnen voor jullie geselecteerd. 

Wil je liever zelf de touwtjes in handen houden bij het organiseren? Dan is onze self-service daar uitermate voor geschikt. Je betaalt dan een bepaalde prijs per dag(deel) en neemt zelf de catering voor je rekening. Daarbij staat de compleet ingerichte keuken tot je beschikking. Hier kun je zelf met de groep gaan koken, een kookworkshop volgen of een kok inschakelen die het diner heerlijk voor je groep bereidt. Self-service is alleen mogelijk in ‘De Huiskamer’. Je kunt hier ook met je groep blijven slapen.

RESERVEREN