Werken

Op zoek naar een sfeervolle omgeving die inspiratie biedt aan je team, afdeling of het hele bedrijf? En die uitermate geschikt is voor meetings, vertrouwelijke gesprekken of zakelijke borrels, maar waar je ook uitgebreid kunt vergaderen en brainstormen? Dan ben je bij Boerderij Zonneveld aan het juiste adres.

Centrale ligging

In het pittoreske Gelderse dorpje Rossum, centraal gelegen in het midden van Nederland, tussen Den Bosch en Utrecht, op slechts vijf minuten afstand van station Zaltbommel en de A2, vind je onze boerderij. Wanneer je tussen de grazende koeien de plattelandslucht inademt of vanaf het buitenterras uitkijkt over de prachtige omliggende groene weilanden, komt de inspiratie vanzelf.

Faciliteiten

Natuurlijk zijn we volledig toegerust voor iedere zakelijke activiteit die je kunt bedenken. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig, een flipover, Wi-Fi, een beeldscherm en een beamer zijn gratis beschikbaar.

En dan vergadert je team ineens niet meer in dat hectische hoofdkantoor langs de snelweg, maar midden in de huiskamer van een boerderij of juist in de stal waar vroeger de koeien stonden, maar die nu fantastisch verbouwd is tot de ultieme vergaderlocatie.

 

Heisessie

Of organiseer een heisessie in het weiland: uitgebreid brainstormen terwijl het gras onder jullie voeten kriebelt. Om daarna heerlijk te lunchen met kakelverse producten waar Boerderij Zonneveld maar wát trots op is.

Blijven jullie slapen?

Ook op en rond de boerderij is er van alles te beleven. Bovendien is het bij ons mogelijk om met maximaal twaalf personen te overnachten, in onze gezellige, vrijstaande woning naast onze boerderij. Ideaal voor wanneer jullie het na zo’n ontspannen dag zonde vinden om je direct weer terug in de dagelijkse hectiek te storten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Een heisessie tussen de koeien.
Een training voorzien van alle moderne faciliteiten.
Vergaderen met lekkere koffie en verse thee.
Brainstormen met je voeten in het gras.
Teambuilding in de weilanden.
Eten van al het lekkerst uit de streek.

Meer informatie

Komen jullie vergaderen?

Brainstormen terwijl het gras onder je voeten kriebelt. Dat is bij Boerderij Zonneveld de normaalste zaak van de wereld. Bij ons is niets te gek om je net dat extra beetje inspiratie tijdens je vergadering te bieden. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s een memorabele dag beleven.

Blijven jullie eten?

Ontbijten met een kakelvers eitje op een bruine boterham en een heerlijk glas melk. Lunchen met verse streekproducten op een prachtig boerderijterras. Picknicken in het weiland, terwijl de koeien rustig in het gras staan de grazen. Klinkt dit als muziek in de oren?

Komen jullie teambuilden?

Wil je even je gedachten de vrije loop laten in de pauze van een lange dag vergaderen op of rondom het boerenerf? Combineer je bijeenkomst dan bijvoorbeeld eens met een rondleiding over de boerderij.