Vergaderbreaks

Je gedachten even de vrije loop laten in de pauze van een lange dag vergaderen? Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De uitgestrekte weilanden van Boerderij Zonneveld biedt ook volop ruimte voor korte vergaderbreaks of inspirerende (teambuilding)activiteiten. Teambuildingsactiviteiten worden in samenwerking met buitenbusiness georganiseerd. 

Graag denken wij met je mee voor vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten. Neem contact met ons op om je wensen door te spreken.

schapen drijven

Schapen drijven

Na een intrigerende demonstratie en oefensessie is het tijd om zelfstandig aan het werk te gaan met de schapen en de honden. De schaapherders leren je al doende de fijne kneepjes van het vak, je zult merken dat de samenwerking met de hond hierin essentieel is. De bedoeling is om de schapen over een uitdagend parcours te drijven, al dan niet met behulp van de honden. Alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, kan je de schapen de gewenste richting uitdrijven. 

bootcamp

Bootcamp

Vergaderen kost veel mentale inspanning. Wat is er dan heerlijker om vooraf energie op te bouwen door middel van een outdoor warming-up? Inspanning geeft ontspanning.Tijdens de workshop bootcamp leer je hoe jij zelf, door gebruik te maken van de omgeving en van een paar simpele (natuurlijke) materialen, je lichaam in vorm kan houden, ook tijdens een dag vergaderen.

roofvogel

Roofvogels

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt. Wie durft het aan om een immense roofvogel over het hoofd of tussen de benen door te laten vliegen? Tijdens deze grensverleggende en uitdagende workshop met roofvogels staat het vertrouwen centraal.

robinson

Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson Team Survival gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Vuur maken, sprinkhanen eten, op een target schieten en een vlot of brug over het water bouwen zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie. Welk team weet haar kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers. 

bruggenbouwen

Brug bouwen

Samen met je groep bouw je een levensgrote brug van stevige palen en touwen. Het bouwproces daagt je uit om spelenderwijs te leren. Want wat gebeurt er als twee teams een compleet ander idee hebben over het bouwen van de brug? En hoe wordt de brug zo gebouwd dat het mogelijk is om op een veilige manier de oversteek te maken voor iedereen? De thema’s samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking zitten op een leuke, ontspannen manier verstopt in het programma. 

Rondleiding op de Boerderij

Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De koeien worden gemolken met een melkrobot, dit gebeurt  24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze vrije uitloopkippen leggen dagelijks 15.000 eieren.
Het verhaal van een boer en boerin met passie voor hun bedrijf. Alle facetten van het moderne boeren leven worden verteld. Welke kansen zien we, hoe gaan we om met de wet- en regelgeving en hoe sturen wij ons bedrijf aan?

Wandel je mee?

Zaltbommel is een gezellig vestingstadje aan de Waal met veel bezienswaardigheden en activiteiten.  De stad ligt op 3 km vanaf Boerderij Zonneveld. Onder leiding van een gids of op eigen gelegenheid kun je deze prachtige stad bezoeken. In de goten van Zaltbommelse wonen gootspoken. De spoken hangen, zitten en liggen aan de dakgoten van circa dertig huizen in het centrum van Zaltbommel. In Zaltbommel vind je ook leuke lunch en diner gelegenheden.

Natuurgebied de Hurnse Kil

Een natuurgebied van formaat is het  natuurreservaat in de uiterwaarden bij Hurwenen.  De Kil van Hurwenen is als uitermate rijk natuurgebied een geliefde plek voor vogels en natuurliefhebbers. Nergens kunt u het water en de uiterwaarden van zo dichtbij ervaren als in dit gebied. Wandel door het kruiden-en bloemrijke gebied en zandstrand. De Hurnse kil ligt op 3 km afstand van Boerderij Zonneveld. Bij Brasserie de Roskam aan de Waal kun je eerlijk lunchen vanaf hier loop je zo het gebied in.

SUPP'N

Stand Up Paddle op de Maas bij de Zandmeren in Kerkdriel.Je staat op een speciale surfplank met een peddel, hiermee beweeg je jezelf voort op het water. Je hele lichaam is actief om ervoor te zorgen dat je in balans blijft. Op het water ben je één met de natuur, het geeft je mentale rust. Een perfecte sport voor lichaam en geest.