Vergaderbreaks

Je gedachten even de vrije loop laten in de pauze van een lange dag vergaderen? Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De uitgestrekte weilanden van Boerderij Zonneveld bieden ook volop ruimte voor korte vergaderbreaks of inspirerende (teambuilding)activiteiten. Teambuildingsactiviteiten worden in samenwerking met andere bedrijven georganiseerd.

Graag denken wij met je mee voor vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten. Neem contact met ons op om je wensen door te spreken.

Percussie

Samen muziek maken is misschien wel een van de leukste groepsprocessen die er zijn. In het bedrijfsleven moet men elkaar begrijpen en goed luisteren naar elkaar. Bij percussie is dat precies zo. Het is een prachtige manier van samen iets creëren: er is niets, het is stil. En dan in één keer begint iemand te trommelen en dan nog iemand en zo vult u elkaar aan. Een explosie van creativiteit en plezier.

Boogschieten

Op tv ziet het er allemaal makkelijk uit, maar in werkelijkheid vereist boogschieten veel beheersing en concentratie. Er zijn diverse typen bogen, die een verschillende techniek vragen van de deelnemers. Een erg leuke workshop waar iedereen aan kan meedoen. Vanzelfsprekend zorgen onze ervaren instructeurs vooraf voor de nodige veiligheidsinstructies en uitleg over de bogen.

Koe schilderen

Velen denken dat creativiteit een gave is. Maar iedereen heeft een creatieve zijde, die natuurlijk pas tot uiting komt als men die aanspreekt. Deze workshop is daar een uitstekend voorbeeld van. Een creatieve workshop met vaak verrassende uitkomsten.

XXL games

Bekende spelletjes, maar dan in de reuzenuitvoering. Prima in te zetten als vergaderbreak of onderdeel van een compleet activiteitenprogramma. Ze lijken eenvoudig, maar inzicht en tactiek spelen nadrukkelijk mee. U kunt kiezen uit verschillende onderdelen. Jenga, Mikado, Galgje, Vierop een rij en nog veel meer.

Kruisboog schieten

De kruisboog is een wapen dat al in de oudheid gebruikt werd. Legendarisch is natuurlijk de kruisboogschutter Wilhelm Tell die een appel van het hoofd van zijn zoon moest schieten. Zo ver gaan we natuurlijk niet in deze workshop, maar u leert wel te schieten met twee verschillende kruisbogen op de roos:de pistool- en de geweerkruisboog. Dat staat garant voor concentratie, spanning en natuurlijk vermaak.

Rondleiding op de Boerderij

Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De koeien worden gemolken met een melkrobot, dit gebeurt  24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze vrije uitloopkippen leggen dagelijks 15.000 eieren.
Het verhaal van een boer en boerin met passie voor hun bedrijf. Alle facetten van het moderne boeren leven worden verteld. Welke kansen zien we, hoe gaan we om met de wet- en regelgeving en hoe sturen wij ons bedrijf aan?

Wandel je mee?

Zaltbommel is een gezellig vestingstadje aan de Waal met veel bezienswaardigheden en activiteiten.  De stad ligt op 3 km vanaf Boerderij Zonneveld. Onder leiding van een gids of op eigen gelegenheid kun je deze prachtige stad bezoeken. In de goten van Zaltbommelse wonen gootspoken. De spoken hangen, zitten en liggen aan de dakgoten van circa dertig huizen in het centrum van Zaltbommel. In Zaltbommel vind je ook leuke lunch en diner gelegenheden.

Natuurgebied de Hurnse Kil

Een natuurgebied van formaat is het  natuurreservaat in de uiterwaarden bij Hurwenen.  De Kil van Hurwenen is als uitermate rijk natuurgebied een geliefde plek voor vogels en natuurliefhebbers. Nergens kunt u het water en de uiterwaarden van zo dichtbij ervaren als in dit gebied. Wandel door het kruiden-en bloemrijke gebied en zandstrand. De Hurnse kil ligt op 3 km afstand van Boerderij Zonneveld. Bij Brasserie de Roskam aan de Waal kun je eerlijk lunchen vanaf hier loop je zo het gebied in.

SUPP'N

Stand Up Paddle op de Maas bij de Zandmeren in Kerkdriel.Je staat op een speciale surfplank met een peddel, hiermee beweeg je jezelf voort op het water. Je hele lichaam is actief om ervoor te zorgen dat je in balans blijft. Op het water ben je één met de natuur, het geeft je mentale rust. Een perfecte sport voor lichaam en geest.