Ga je voor: ?

Wanneer je met een groep op Boerderij Zonneveld verblijft, kun je er natuurlijk net zo goed voor kiezen om overdag een groepsactiviteit te ondernemen.

Het is ideaal om even een break te nemen, na een productieve heisessie in de boerderij. Ga voor één van de vele teambuildings-uitjes die we voor jullie geselecteerd hebben. Of neem contact met ons op, zodat wij een programma op maat kunnen maken.

Je kunt bij ons gaan voor een sportief-, cultureel-, natuurgericht- of teambuildings-uitje, kortom; voor ieder wat wils.

Activiteiten bij de boerderij

Cultuur snuiven

Op cultureel gebied halen jullie in de Bommelerwaard ongetwijfeld je hart op met uitstapjes naar kasteel Ammersoyen, stadskasteel Zaltbommel en het welbekende Slot Loevestein in Poederoijen.

Fietsroutes

Bovendien kun je in deze regio ook heerlijk fietsen. Er zijn een aantal routes voor je uitgestippeld zoals de Grote Rivierenroute, de Sterke Dijkenroute of de Fort Sint Andriesroute. Wanneer jullie houden van de natuur en het Rivierengebied in het algemeen, is fietsen door de Bommelerwaard meer dan de moeite waard.

Op het water

Wil je liever zelf over het water suizen? Dan kan dat ook, bijvoorbeeld in een open sloepje, te huren in Alem en in Hedel. Je kunt daarmee naar verschillende recreatiegebieden varen. Of naar het prachtige pittoreske Heusden, waar je even teruggaat in de tijd en een mooie wandeling door het vestingstadje kunt maken.

Genieten van lekker eten

Ook de innerlijke mens komt niets tekort. Ga bijvoorbeeld heerlijk uit eten in Zaltbommel of bij één van de vele andere restaurants en eetcafés die de Bommelerwaard rijk is.

Het zijn maar een aantal voorbeelden, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen.