Activiteiten

Je gedachten even de vrije loop laten in de pauze van een lange dag vergaderen? Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De uitgestrekte weilanden van Boerderij Zonneveld bieden ook volop ruimte voor korte vergaderbreaks of inspirerende (teambuilding)activiteiten. 

Graag denken wij met je mee voor vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten. Neem contact met ons op om je wensen door te spreken. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Escaperoom van Boer Henri

Prijs €350,- per groep. Tijdsduur: 1,5 uur

Denk jij het boerenleven aan te kunnen? Wil je met je bedrijf, team of groep op een gezellige wijze  het echte boerenleven ervaren? We nemen je mee door de stallen, maken kennis met de boer, gaan langs de koeien en kippen en spelen de escaperoom. Kruip 1,5 uur in de huid van de boer en ervaar waar hij mee te maken krijgt en wat de rol van partijen om hem heen is. Educatief en strijdvaardig spel.

Hippe koe  schilderen

Prijs vanaf € 27.50,- p.p. Tijdsduur ca. 2 uur

Maak je eigen unieke hippe koe. 
Onder begeleiding van kunstenares  maak je stap voor stap je eigen meesterwerk.

Wil je als bedrijf effectiever samen gaan werken? Samen een veranderingsproces op gang brengen? Kies dan om gezamenlijk of in groepjes een koe te schilderen

XXL Jenga

Prijs €30.- per groep. Tijdsduur ca. 1,5 uur

Inzicht en tactiek…Haal de stenen uit de toren en plaats deze weer bovenop. Maar bezint eer je begint, want de slimheid overwint! Communiceren, technisch en tactisch inzicht zijn nodig om met jouw team de winst te behalen. Laat een team de toren omvallen, dan wint het andere team de punten. Gaat alles eerlijk… dat houdt de andere partij wel in de gaten.

Boerderij pubqiuz

Prijs € 95.- per groep en € 1,50 p.p. Tijdsduur ca 1,5 uur

Onder het genot van een hapje en een drankje nemen verschillende teams het tegen elkaar op. De feitenkennis van je collega’s, vrienden of familie is groter dan je denkt…

Het zal je niet verbazen wat het thema van de quiz is: Het boerenleven. Afhankelijk van de groep samenstelling maken we op maat de quiz. Wil je zelf vragen indienen, ook dat is geen probleem.

Voor de winnende groep ligt natuurlijk een leuke prijs klaar.

Rondleiding op de Boerderij

Prijs €50.- per groep. Tijdsduur ca. 1 uur

Combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. De koeien worden gemolken met een melkrobot, dit gebeurt  24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze vrije uitloopkippen leggen dagelijks 15.000 eieren.
Het verhaal van een boer en boerin met passie voor hun bedrijf. Alle facetten van het moderne boeren leven worden verteld. Welke kansen zien we, hoe gaan we om met de wet- en regelgeving en hoe sturen wij ons bedrijf aan?

Liever zelf rondlopen op het erf? Ook dit is mogelijk. Volg de gemarkeerde route. Voor €2.50 koop je een boekje met alle informatie en de route over onze boerderij.

Boeren kegelen/bowlen  

Prijs: € 20, - per baan per uur.
Maximaal 6 personen per baan

Een variant op bowlen en kegelen maar dan lekker buiten in de natuur. Probeer de klompen met de bal om te gooien en houdt zelf de score bij. Lekker ontspannend en actief. Een spel voor jong en oud.

Onder begeleiding van onze partner One Events bieden wij de onderstaande activiteiten aan.

Boogschieten

Prijsindicatie: €375,- t/m 14 personen.
                        €20.- voor iedere persoon extra.
Tijdsduur: ca. 2 uur

Boogschieten is een van de oudste olympische sport.  In de vroegere olympische jaren werd op bewegende doelen geschoten, tegenwoordig op een rond bord met een ‘roos’, het middelpunt. De instructeurs geven aanwijzingen en helpen de schiethouding van de schutter te verbeteren. Na de oefensessie begint de wedstrijd.

Sterke boeren jongens games

Prijs indicatie: € 19,50 p.p.
bij minimaal 20 personen
Tijsduur: 1 uur

Gaan jullie de uitdaging aan zoals de sterke boeren jongens van het platteland?  De sterke boerenjongens games zijn  gebaseerd op de traditionele krachtmetingen die op de schotse Hooglanden plaatsvindt. Onderdelen zoals kogelstoten, paalwerpen en touwtrekken komen aan bod.

Break-in box

Prijsindicatie: €400,- voor twee boxen
maximaal 7 personen per box
Tijdsduur: ca. 1,5 uur

Voor jou staat een kist. In de kist zit een mysterieus verhaal dat je met jouw team moet oplossen. Maar de eerste vraag is: hoe krijgt u de kist eigenlijk open? Een spel waarbij goede samenwerking is vereist. Het is een soort omgekeerde escaperoom: je moet niet ergens uit, maar juist ergens binnen zien te komen. Welk team weet als eerste de kist te openen, met de inhoud aan de slag te gaan, en het mysterie op te lossen?

 

Active games

Prijs indicatie:  €19,50 bij twee onderdelen   Tijdsduur:1 uur
           €24,50 bij drie onderdelen    Tijdsduur:1,5 uur
           €27,50 bij vier onderdelen     Tijdsduur: 2 uur
 Minimaal 20 personen

Een goede teambuilding activiteit moet enerzijds leuk zijn om te doen, maar anderzijds bol staan van beslissingen en overwegingen om de activiteit tot een geslaagd einde te brengen. We bieden 20 onderdelen aan waaruit je zelf kunt kiezen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Denk hierbij aan Bamboe building, katapult bouwen, meerkamp en waterbaan bouwen.

 

De professionele instructeurs zorgen voor de begeleiding. Zij kijken goed naar de deelnemers en hun mogelijkheden en ze bepalen de veiligheidsgrenzen. Natuurlijk zijn het ook animators en zo zorgen ze voor een veilig maar vooral ook leuk en gezellig verloop van het programma.

 One Events biedt nog veel meer activiteiten aan, zoals schermen, muziek maken en VR-reality. Op aanvraag mailen we vrijblijvend de brochure.