kerstpakketten

Wat is er leuker dan een kerstgeschenk ontvangen? Nou, wij weten het wel hoor; dat is natuurlijk om er eentje te geven.

De blijdschap, de verrassing, jouw waardering of dankbaarheid die je ermee uitspreekt. Het geschenk vertelt de ontvanger een verhaal. Jouw verhaal. Een geschenk dat je laat stralen!

Puur genieten!

Met een goedgevuld kerstpakket met verrassend lekkere streekproducten. Zo is de eierlikeur gemaakt van de eieren van onze eigen vrije uitloop kippen, de goud gele lekkernij komt van Mijn KaasKoe en de biologische worst van St.Hendrick. Passie en liefde voor de natuur zijn onlosmakelijk met al onze producten verbonden. En zodra je het kerstpakket opent, voel en proef je dit!

Een Kerstpakket van Boerderij Zonneveld is goedgevuld met kakelverse en de lekkerste streekproducten rechtstreeks van de boer, tuinder en teler. Een feest om te geven en te krijgen!

Hartverwarmend en verrassend.

Een kerstgeschenk om mee uit te pakken! Dus, kom op dan gaan we samen aan de slag om die collega, medewerker, relatie, vriend, vriendin, buur of dat familielid mee te verrassen. Een kerstgeschenk met niet alleen de beste, meest eerlijke en zeker ook de lekkerste (streek)producten. Dat proef je, zeker weten!

Wees voorbereid, bestel op tijd!

Voorbeelden van zo’n gezellig, lekker en verrassend kerstpakket zie je hieronder. En wil je nou een kerstpakket op maat bestellen? Of een geschenkpakket voor al je personeel en / of relaties? Neem dan even contact met ons op, wij adviseren je graag!

Een eindejaar- of nieuwjaarsborrel met je medewerkers of relaties om nooit te vergeten? klik dan hier

kerstpakket pannekoek

Pannenkoek pakket €39.75

Een pannenkoekbord met bakproducten

kerst borrelpakket

Borrel pakket €29.95

Kaasplank met borrel lekkernijen

kerstpakket zuivel

Boter, kaas en eieren pakket €24.95

Decoratie pan met boerenproducten

kerstpakket huishoud

Bier pakket €32.50

Een emmer bier en lekkernijen

kerstpakket huishoud

Luxe pakket €34.50

Dienblad met heerlijke lekkernijen

Retro pakket €27.50

Emmer met grootmoeders keukenartikelen

Natuurazijn pakket €19.95

Dienblad met lokaal fruit azijn