Ontmoeten

Een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm. Bij Boerderij Zonneveld ben je verzekerd  van rust en ruimte. De ruimte is huiselijk, sfeervol ingericht en heeft een prachtig uitzicht op de omliggende weilanden. Bij mooi weer kun je genieten van een plekje buiten op het terras  of in het weiland tussen de koeien.

Boerderij Zonneveld is  ook geschikt voor coaching gesprekken, interviews, persoonlijke training, therapiesessies en andere typen van vertrouwelijke gesprekken. Je kunt hiervoor plaats nemen in de zithoek rondom de sfeerkachel. Je cliënten ontvang je in een rustige, ongestoorde omgeving op een neutraal terrein. 

Onze locatie heeft  vooral  knusse en gezellige ruimtes midden in de natuur. Wij houden van een persoonlijke benadering en een gemoedelijke sfeer. De prijzen van de  ruimte zal jullie ook aangenaam verrassen! 

Een flipover, wifi en een beeldscherm  zijn gratis beschikbaar.

Zelfverzorging of liever een arrangement?

Je kunt kiezen voor allerlei manieren van catering, van zelfverzorgend tot het laten verzorgen van de gehele catering. In de volledige ingerichte keuken kun je desgewenst zelf je koffie en thee maken. Je kunt hier met de groep koken, een kookworkshop volgen of een kok laten komen die heerlijk voor je groep gaat koken.

Arrangement

Reserveer je een ontbijt, lunch, 4-uurtje of een dinerbuffet, dan worden deze vers voor je bereid. We werken uitsluitend met verse producten en zoveel mogelijk streekproducten.
Samen met wijnkoperij Luuc van Boort zijn de lekkerste wijnen voor jullie geselecteerd. De wijnkaart

Vergaderbreaks

Combineer je bijeenkomst met een activiteit op de boerderij of in de omgeving. Vergader-Breaks

Overnachten

Wil je na een dag vol nieuwe ideeën en indrukken niet meer naar huis rijden? Boerderij Zonneveld beschikt over stijlvolle slaapkamers met een eigen badkamer. Kamers

 

Bereikbaarheid

Boerderij Zonneveld is centraal gelegen in het midden van Nederland, op korte afstand van Zaltbommel en treinstation. Binnen 10 minuten ben je op A2,A59 en A15. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Voor meer informatie, een offerte of reservering ga naar Contact