Blijf je slapen?

Langzaam maar zeker gaan je ogen open. Je wordt wakker. Niet door verkeer dat met een noodgang voorbijraast, maar door een zonnestraal die door een kiertje tussen de gordijnen naar binnen valt. Als je goed luistert hoor je in de verte de kippen ongeduldig kakelend over het erf scharrelen. Of een koe, die tijdens het melken tevreden loeit. Ondertussen tuft een tractor rustig richting het weiland, terwijl jij je nog even een keer omdraait.

Heerlijk uitgerust wakker worden

Kun je het je al voorstellen? Dat is precies hoe overnachten bij Boerderij Zonneveld eruit ziet. Slapen bij ons is de ultieme manier om heerlijk uit te rusten, maar tegelijkertijd ook ideaal om te genieten van het boerenleven en alles wat het leven op de boerderij te bieden heeft. Je overnacht in één van onze prachtige, sfeervolle slaapkamers, waarna je heerlijk kunt ontbijten met verse producten, veelal afkomstig uit de streek waar Boerderij Zonneveld gevestigd is.

Het is heerlijk slapen bij Boerderij Zonneveld!

De groepsaccommodatie

De accommodatie is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld je hele familie, je vriendenclub, zakenpartners of welke samenstelling je ook wenst.

De Bed & Breakfast

Kom je met minder dan zes personen? Kom dan slapen in onze B&B.

De kamers

Het is heerlijk slapen in onze ruime kamers! Alle kamers met een eigen badkamer hebben een prachtig uitzicht over de landerijen.