Blijven jullie eten?

Ontbijten met een kakelvers eitje op een bruine boterham en een heerlijk glas melk. Lunchen met verse streekproducten op een prachtig boerderijterras. Picknicken in het weiland, terwijl de koeien rustig in het gras staan de grazen. Barbecueën op een riante, boerderj terras. Een heerlijke zomeravond met een boerderij tintje: genieten van de locale drankjes en streekproducten.

Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan kunnen we je aanraden om tijdens je verblijf ook te blijven eten op Boerderij Zonneveld. Na of tijdens een dag op of rondom de boerderij is het heerlijk om eens rustig te gaan zitten en te genieten van al het lekkers dat wij en de kleinschalige, lokale leveranciers waar wij mee samenwerken, te bieden hebben. Van vrije-uitloopeieren van onze eigen kippen tot en met de wijnen geselecteerd door wijnkoperij Luuc van Boort; we hebben echt voor ieder wat wils. 

En mocht je liever zelf het heft in handen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. We beschikken over een ruime keuken, waar je zelf in kunt koken. (alleen in ruimte De Huiskamer)  De keuken is van alle gemakken voorzien, kortom; alle ruimte en mogelijkheden om de innerlijke chef-kok in je naar boven te laten komen.

Self-service

In de vergaderruimte 'De Huiskamer' kun je kiezen voor allerlei manieren van catering, van zelfverzorgend tot het laten verzorgen van de gehele catering. In de volledige ingerichte keuken kun je desgewenst zelf je koffie en thee maken. Je kunt hier met de groep koken, een kookworkshop volgen of een kok laten komen die heerlijk voor je groep gaat koken.

Arrangement

Reserveer je een ontbijt, lunch, 4-uurtje of een dinerbuffet, dan worden deze vers voor je bereid. We werken uitsluitend met verse producten en zoveel mogelijk streekproducten. Samen met wijnkoperij Luuc van Boort zijn de lekkerste wijnen voor jullie geselecteerd.

Vergaderbreak

Combineer je bijeenkomst met een activiteit op de boerderij.

CONTACT